Увага! Магазин тимчасово не працює.

Відтінки товару можуть відрізнятися від реального через індивідуальні налаштування Вашого монітора!

Жіночі Туфлі Mistral

код 43202
Ціна: 1 271 грн.

опис

Колір:
Чорний
Висота каблука:
10 см
Тип каблука:
Прямий
Матеріал:
Натуральна шкіра
Внутрішній матеріал:
Натуральна шкіра
Сезон:
Демісезон
Бренд:
Mistral
Тип:
Туфлі
Повнота:
Середня
Висота платформи:
3 см
Застібка:
Відсутня
Декорації:
Ланцюг

Стильные туфли на платформе от украинского производителя выполнены из натуральной гладкой кожи черного цвета. Внутренний материал - натуральная кожа. Модель имеет эластичные вставки по бокам и декоративную цепь. Удобная колодка, подошва полиуретан.

Відгуки покупців

30.03.2017
Доброго дня,усім! Замовляла вперше на даному сайті і напевне останній раз через обслуговування. Незручності доставило невірно підібраний розмір. Я вказала 39 згідно тої таблиці, що вказана на сайті, а також під час оформлення замовлення вказала розмір стопи. Доставили перше замовлення вчасно без затримок, але на жаль розмір не підійшов. Я відправила назад на обмін у той самий день. Посилка прийшла на склад Нової пошти в суботу, в понеділок мені прийшлось самій телефонувати виясняти коли ж буде відправлене взуття іншого розміру (оплатила замовлення на картку Приват), на що мені відповіли, що як тільки отримають посилку, то повідомлять. Ніхто мені нічого не повідомив, тому у вівторок телефонувала знову сама. Я була згідна оплатити доставку обміну, але мені довелось це зробити через незацікавленість персоналу звернути увагу і перевірити довжину устілки. Або хоча б на сайті була вказана коректна інформація від виробника стосовно розміру взуття...І нарешті сьогодні отримала замовлення, розмір підійшов (38 р). Стосовно якості товару поки недоліків не знаходжу, але обслуговування на жахливому рівні.

Дмитрий (ShoesSALE.ua): Вітаю, Олена Анатоліївна. Дана ситуація сталася через велике навантаження в високий сезон. Зараз спостерігається затримка в обробці замовлень і повернень приблизно на добу. Ми намагаємося перед відправкою перевіряти розмір устілки, особливо коли клієнт явно вказав це в коментарях до замовлення. На жаль, більшість виробників не надає інформацію про довжину устілки, мало того ще й різні партії однієї і тієї ж моделі можуть йти з різною довжиною. Дуже шкода що Ви залишилися не задоволені роботою наших менеджерів, ми постараємося більш ретельно контролювати це питання.

Доставка по Україні

Нова Пошта
  • безкоштовно Відділення
  • безкоштовно Поштомат
  • ~ 100 грн. Кур'єр
Укрпошта
  • безкоштовно Відділення
  • ~ 65 грн. Кур'єр
Безкоштовна доставка замовлень від 1000 грн. на відділення

Переглянуті товари